Engleza online

Lingua Terra oferă cursuri de limbă engleză online. Învățarea limbii engleze fără a-ți părăsi casa este acum și mai accesibilă!

Cursurile de limbă engleză online la Lingua Terra reprezintă o abordare modernă în învățarea oamenilor de toate vârstele de la distanță, din orice punct al lumii.

Lumea modernă nu stă pe loc, ea se dezvoltă în fiecare zi și în această lume adesea nu avem suficient timp pentru a frecventa cursurile de limbi străine, ceea ce este un punct foarte important în orice carieră și creștere personală. De aceea, școala noastră oferă cele mai eficiente cursuri online testate pe un număr mare de studenți. Cursurile noastre online nu diferă de cursurile obișnuite, decât prin aceea că stai acasă, pe scaunul tău preferat și obții cunoștințele necesare.

Lucrăm cu studenți din Moldova cărora le este greu să participe la cursurile obișnuite din diferite motive, precum și cu studenți din Anglia, Elveția, Franța, Germania și chiar America.

Dacă sunteți în căutarea unor cursuri online, atunci noi vă vom ajuta cu plăcere.

Cursurile de limbă engleză online presupun:

Program flexibil

Abordare individuală

Învățare din oricare
punct al lumii

Descrierea cursului

Cursul nostru se potrivește persoanelor de orice vârstă, de la cei mici până la adulți. Punem accent pe: citire, pronunție, comunicare, scriere, ascultare, corectitudine gramaticală. Cursul se bazează pe cele mai de succes manuale de la editori precum Oxford, Cambridge, Macmillam, Pearson, Longman și multe altele. Împreună cu noi vă veți cufunda în lumea limbii engleze, care vă va deschide noi orizonturi. Cursurile sunt selectate în funcție de nivelul dvs., astfel încât fiecare lecție să fie folositoare și să vă ajute în obținerea rezultatului mult dorit.